Het concept van Tallore
We zetten lokale en seizoensgebonden producten & specerijen om in de lekkerste talloren
Gezonde gerechten, soep en overheerlijke desserts om af te halen of ter plaatse op te eten. Dit in onze gezellige foodshop of aan een van onze picknickbanken in de binnentuin.
Caloriearm, 100% vers en duurzaam verpakt.
Gezond zelfbedieningsconcept
Met de opening van een vaste stek voor Tallore in de Roeselaarse Westlaan schakelt Olivier zijn healthy food concept nog een tandje hoger. “De
ingrijpende verbouwingen hebben we grotendeels zelf uitgevoerd. Binnen hebben we plaats gecreëerd voor 30 personen.
Na het uitkiezen van je koude of warme gerechten, bestek en drankjes neem je hier plaats aan één van de tafeltjes uit gerecycleerde teak. Bij mooi weer kan ook in de gezellige tuin worden getafeld.”
Wie is Tallore?
Gelijktijdig met de verhuizing van InfraLigne Roeselare, openden Lieselore
Dumont (31) en Olivier Dedrie (32) in het aanpalende pand naast de nieuwe
Infraligne hun gezellige eetplekje Tallore. “We kozen voor een eenvoudig
‘healthy bar’ concept met zelfbediening”, zegt Olivier. “Lekker, lokaal en
sustainable waar mogelijk.” Ook worden al onze talloren gemaakt met olijfolie, die veel gezonder is dan werken met boter. Voor de desserts werken we met zusto ( een suikervervanger ), waardoor er 75% minder calorieën in zit ten opzichte van gewone suiker. ( ook geschikt voor personen met diabetes )